Schecter Charles Berthoud CB Series 5 Telli Bas Gitar (See Thru Black Satin)
Modern bas gitar virtüözü Charles Berthoud imzasını taşıyan Schecter CB-5, yüksek performanslı yapısı, güçlü sustain karakteri ve modern ton seçenekleriyle profesyonel sahne ve stüdyo kullanımı için tasarlanmıştır. 35” uzun skala yapısı, neck-thru gövde tasarımı ve EMG elektronik sistemi sayesinde özellikle düşük akortlarda olağanüstü netlik ve güçlü alt frekans performansı sunar.
Güçlü Gövde Yapısı ve Etkileyici Tasarım
Ash gövde üzerine kullanılan göz alıcı Flamed Maple kaplama, enstrümana hem güçlü bir ton karakteri hem de dikkat çekici bir görünüm kazandırır. See Thru Black Satin finisaj ise modern ve agresif sahne estetiğini tamamlar.
Neck-Thru Yapı ile Üst Düzey Sustain
Multi 5-parça Walnut ve Padauk sap yapısı, karbon fiber güçlendirme çubuklarıyla desteklenerek maksimum dayanıklılık ve stabilite sağlar. Neck-thru gövde yapısı ve Ultra Access tasarımı sayesinde üst perdelere rahat erişim ve uzun sustain elde edilir.
Profesyonel EMG Elektronik Sistemi
Çift EMG 40HZ manyetik ve aktif EMG 3-Band EQ sistemi; güçlü low-end, net mid frekanslar ve parlak tizler sunarak her müzik tarzına kolayca uyum sağlar. Master Volume ve Blend kontrolü sayesinde ton şekillendirme oldukça esnek hale gelir.
Modern Çalım Konforu
İnce “C” profil sap, 16” radius klavye ve jumbo perdeler hızlı çalım teknikleri için yüksek konfor sunar. 35” skala uzunluğu ise özellikle 5. telde daha sıkı ve kontrollü bir tel gerilimi sağlar.
Özellikler
5 telli profesyonel bas gitar
Neck-thru gövde yapısı
Flamed Maple üst kaplama
Ash gövde
Multi 5-parça Walnut/Padauk sap
Karbon fiber güçlendirme çubukları
Rosewood klavye
35” uzun skala
24 Jumbo perde
EMG 40HZ neck ve bridge manyetikler
EMG aktif 3-Band EQ preamp sistemi
Schecter Diamond Custom Bass köprü
Grover burgular
See Thru Black Satin
Teknik Özellikler
Genel
Model: Charles Berthoud CB-5
Ürün Kodu: 2873
Renk: See Thru Black Satin
Üretim Yeri: Endonezya
Sap Özellikleri
Sap Ağacı: Multi 5-Ply Walnut / Padauk
Güçlendirme: 2 adet Carbon Fiber Rod
Sap Profili: Thin “C”
Klavye: Rosewood
Klavye Radius: 16”
Skala: 35”
Perde Sayısı: 24 Jumbo
Marker: Abalone Offset Dots
Üst Eşik: Graph Tech XL Black Tusq
Üst Eşik Genişliği: 45 mm
Truss Rod: Heel Access 2-Way Rod
Gövde Özellikleri
Gövde Ağacı: Ash
Üst Kaplama: Flamed Maple
Yapı: Neck-Thru with Ultra Access
Köprü: Schecter Diamond Custom Bass
Donanım Rengi: Siyah
Elektronik
Kontroller: Master Volume / Blend / EMG 3-Band EQ
Sap Manyetiği: EMG 40HZ
Köprü Manyetiği: EMG 40HZ
Aksesuarlar
Teller: Ernie Ball 5 String Super Long #2850 (.045-.130)