Kali Audio Project Lone Pine LP-UNF 4.5" Ultranearfield Stüdyo Monitörü (Çift)
Küçük odalara veya sınırlı masa alanına sahip kullanıcılar için tasarlanan siyah Kali Project Lone Pine LP-UNF Stüdyo Monitör Sistemi, mükemmel miksler elde etme becerisini herkesin kavrayabileceği bir noktaya getiren bir çift ultranearfield stüdyo monitörüdür.
Bu monitör sistemi, 3D görüntüleme için gelişmiş bir dalga kılavuzu, frekans aralığı boyunca net ses üretimi, düşük frekans bozulma oranı ve vurucu tonlar oluşturmak için gerekli seviyelere ulaşan hassasiyet sağlayarak, içerik oluşturucuların ve profesyonellerin olağanüstü miksler sunmasına yardımcı olur.
Teknik Özellikler
Ultranearfield hoparlör sistemi
4,5” woofer
1” soft-dome tweeter
3D görüntü eliptik dalga kılavuzu, nokta atışı görüntüleme ile inanılmaz bir ses sahnesi sunar
Düşük gürültülü bas portu tüpü temiz, güçlü bas sunar
Bluetooth 5.1 bağlantısı
USB-C (24 bit / 48 kHz)
Dokunmaya duyarlı slider, hoparlörlerinizi ayarlamayı çocuk oyuncağı haline getirir
Sınır EQ, Dipswitch ile erişilebilen her ortamda optimum ses sağlar
Frekans Tepkisi: 54 Hz - 21 kHz (±3 dB)
Maksimum SPL: 103 dB
İki adet 1/4” TRS ve iki adet RCA girişi
Uydu hoparlörünü bağlamak için blok konektör çıkışı (ara bağlantı kablosu içerir)
Uzun araştırmalar sonucunda satın aldım. DAC kullanmayı düşünmediğim için Type C çıkışının olması büyük bir avantaj, bilgisayara doğrudan bağlayabiliyorum. Boyutuna göre bass cevabı gerçekten takdir edilesi. Rakibi Adam Audio D3V ile arasında kalmıştım, kabin boyutu nedeniyle daha iyi bass cevabı alabileceğimi düşünerek buna yöneldim. Daha ucuza JBL 305P MKII modeli de vardı fakat 2 ayrı güç gereksiniminin benim kullanımıma göre pratik olmayışı nedeniyle onu da eledim. Ayrıca birkaç forumda LP-Unf modelinin açıkça 305P MKII modelinden daha iyi ses verdiğini de okumuştum. 305P MKII modelinin biraz dip ses sorunu da varmış.
Ürün ses olarak bekleneni veriyor. Arkada bulunan switchleri ile her ortamda kullanıma uygunluk sağlaması takdir edilesi. Üründe eksi sayabileceğim noktalar ise yapı kalitesi biraz daha iyi olabilirdi. Konnektörleri daha sağlam yapılabilirdi. Ön taraftan ses ayarlaması yapılan dokunmatik kontroller umarım uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanılabilirler. Şu ana kadar gayet memnun olarak kullanıyorum. Bu fiyat bandında ürün bakanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Ürünü sadece kaliteli bir sekilde müzik dinlemek için aldım, 4,5 inc monitöre göre low frekanslar çok iyi. İlk defa stüdyo monitör kullanıyorum, çok zevkli dinlemesi.
usb üzerinden 24 bit ses iletmesi beni ekstradan ses kartı almaktan kurtardı. Bluetooth olması da çok iyi.